HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2020 toefl kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

Merkezi ABD’de bulunan Test of English as a Foreign Language, kişinin dinleme, yazma, okuma ve konuşma becerilerine odaklanan ve İngilizce anlama düzeyini ölçen bir sınavdır. TOEFL sınavı, üst derecede bir seviye sınavıdır ki bu da, İngilizce dil yeterliliğinizin belirlenmesi anlamına gelmektedir. Eğitim ya da mesleki kariyeriniz için önem arz eden TOEFL sınavına hazırlanmanız sistemli bir çalışmayı beraberinde getirir. Bununla birlikte sınava 2020  toefl kursu ile hazırlanabilir ve başarıyı çok daha kısa sürede yakalayabilirsiniz.
TOEFL sınavına hazır mısınız?
Uzun zamandan bu yana İngilizce eğitimi alıyor, iş ya da dersleriniz için bu dili kullanıyor ve diyaloglarınızda hiç zorlanmıyorsunuz. Bu harika! Peki, İngilizce seviyenizi biliyor musunuz? İngilizce tıpkı diğer dillerde olduğu gibi konuşurken ve yazarken bir parça farklılıklar taşıyan bir dildir. Diğer bir deyişle, İngilizce yazarken kullanmak zorunda olduğumuz gramer kurallarını, İngilizce konuşurken genellikle daha az kullanıyoruz. Elbette yine kurallı cümleler kuruyoruz fakat İngilizce yazmak gerçekten üzerinde özellikle çalışmamız gereken bir beceri… İngilizce duyduğunu anlamak ve cevap vermek de öyle… İşte 2020  toefl kursu bu bağlamda son derece işlerliği olan bir eğitim programı sunuyor.
Peki, bu eğitim programına neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Çünkü Türkiye’deki üniversiteler dahil olmak üzere yurt dışındaki üniversitelerde lisans, yüsek lisans ve doktora eğitimi almak isteyen her adayın İngilizce yeterliliği olması isteniyor. Bu da gündeme TOEFL sınavını getiriyor. Test of English as a Foreign Language açılımına sahip olan sınav, yurt içi ya da yurt dışında eğitim yapmak isteyenlerde dinleme, okuma, yazma ve konuşma yeteneklerini akademik düzeyde ölçüyor. Buradaki akademik ayrımı önemli çünkü 2020  toefl kursu akademik alandaki İngilizcenizin gelişmesi için yoğun katkı sunuyor. Sınav, yüz altmış beşten fazla ülkede Online olarak düzenleniyor. Eğer siz de yurt içi ya da yurt dışında üniversite eğitiminizi sürdürmek hatta doktora yapmak istiyorsanız bu sınava girmeniz kaçınılmaz… Peki, bu durumda TOEFL sınavına nasıl hazırlanacaksınız?
Sınava 2020  toefl kursu ile hazırlanın
Toefl sınavının bir diğer önemli tarafı da İngilizce işletme veya hukuk gibi eğitim dili İngilizce olan bölümlerde öğrencilerin hazırlık sınıfını atlamalarını ve bu tür bölümlere doğrudan geçiş yapmalarını sağlıyor olması… Bununla birlikte yurt dışında ve ülkemizde birçok kurum iş başvurularında TOEFL puanını kabul ediyor. Sınavda başarılı olmak, ister yurt içinde isterse yurt dışında eğitiminizi akademik düzeyde sürdürmek için İngilizcenizi geliştirmeniz ve tabii bunu TOEFL sınavı ile kanıtlamanız şart…
2020  toefl kursu, İngilizce eğitimi ve TOEFL sınavı için  iyi bir çalışma süreci sunuyor. 2020 Toefl kursu ile bilgileriniz Toefl testlerine uygun olarak ölçülüyor ve eğitim programınız ihtiyacınız olan eğitim seviyesine göre düzenleniyor.
Eğer İngilizceniz bu sınav için yeterli değilse kurs programı kapsamında writing, reading, listening, speaking gibi oldukça önemli olan İngilizce becerilerinizin geliştirilmesi sağlanıyor. Konusunda uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından verilen eğitimler hedefinize en kısa sürede ulaşmanız için size özel olarak hazırlanıyor.
Siz de ana dili İngilizce olan eğitmenlerle birebir olarak gerçekleştirilen 2020  toefl kursu ile ihtiyacınız olan doğru eğitimi alabilir, hedef ve amaçlarınıza çok daha kısa zamanda ulaşabilirsiniz.
Scroll to Top
Scroll to Top