HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2020 testdaf kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

Eğitimin kariyerinize Almanya’da mı devam etmeyi düşünüyorsunuz? Öyleyse Almanca dil bilginizin çok iyi derecede olması gerekiyor. Fakat her şey bununla bitmiyor. Önemli bir sınav daha var! Aslında ilkokul çağımızdan itibaren o kadar çok sınava giriyoruz ki, yetişkin dönemimizdeki sınavlar o kadar da korkutucu olmuyor. Yine de yurt dışı eğitimi bir parça daha zor, diyebiliriz. İşte bu sınavlardan biri de Testdaf sertifikası için girmemiz gereken son derece önemli bir sınav ki eğer  eğitiminizi Almanya’da sürdürmek istiyorsanız Testdaf Sertifikasını kesinlikle almanız gerekiyor. Siz de sınava hazırlanmak için 2020 testdaf kursu eğitim programından yararlanabilir ve yoğun bir kurs süreci geçirebilirsiniz.
Testdaf sertifikası
Yetkin bir dil sertifikası olan Testdaf sertifikası, Almanya’daki üniversitelerde geçerliliği olan son derece önemli bir belgedir. Amacınız eğitiminizi Almanya’da sürdürmek ise, bu belgeyi almak için sınava girmek zorundasınız. Sınavı geçmek için dört bölümden de minimum TDN 4 ya da TDN 5 almanız şart… Bununla birlikte bu sertifikayla birlikte, eğitim almak istediğiniz üniversitenin başvuru belgelerinizi kabul etmesi gerekiyor. Böylece Almanya’daki herhangi bir üniversitede eğitimize başlayabilirsiniz. Bu harika bir hedef ve başarı elbette… Peki, bu aşamaya gelinceye kadar nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor? Her şeyden önce sınava çok iyi hazırlanmanız gerekiyor ki bu da sıkı bir hazırlık süreci geçirmeniz anlamına geliyor. Bu durumda 2020  testdaf kursu, Almanca dil bilginizi geliştirmenizin yanı sıra sınava hazırlanmanız açısından da büyük yarar sağlayacaktır.
TestDaf, yüksek okul, üniversite ve bilim alanlarındaki konu ve soruları kapsamaktadır. Aynı zamanda da üniversite eğitimine devam etmek isteyenlerin dil yeterliliği ve bilgisini ölçen bir sınavdır. Sınavda dil bilgisi düzeyi, okuma anlama, dinleme anlama, yazılı ve sözlü ifade olmak üzere dört ayrı başlıkta incelenmekte ve ölçülmektedir. Bu da 2020 testdaf kursu kapsamında nasıl eğitim almanız gerektiğini gösteren iyi bir ipucudur. Ana dili Almanca olan eğitmenlerden birebir alacağınız dersler sizi okuma, anlama, dinleme becerileri konusunda geliştirecektir. Kursun bir diğer yararlı tarafı da yazılı ve sözlü ifadelerinizin gelişmesine katkıda bulunmasıdır. Birebir olarak yapılan derslerde öğrenci-öğretmen arasındaki diyalog ön plandadır. Böylece sınavda başarınız çok daha yüksek olacaktır. Testdaf sertifikasında her bölümün puanı ayrı olarak yer almaktadır. Bu da dört ayrı bölüme de çok iyi çalışmanız gerektiği anlamına gelmektedir.
2020 Testdaf kursu ile hedeflediğiniz puana ulaşabilir ve eğitim tercihinizi yurt dışında kullanabilirsiniz. Kurs hakkında detaylı bilgi için eğitim danışmanlarımıza ulaşabilir ve ücretsiz destek alabilirsiniz.
Scroll to Top
Scroll to Top