2020 Fransızca kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

Fransızca bir dünya dilidir tıpkı İngilizce, Almanca, Arapça, İtalyanca, İspanyolca ve diğer diller gibi. Günümüzde şu ya da bu dili, dünya dili veya başka bir tanımla adlandırmak artık pek kolay değil… Dünyanın diğer yarımküresindeki dillerin, Avrupa dillerinden pek fazla ayrıcalığı yok. Bunun temel nedeni teknolojinin sağladığı imkânlar elbette… Tabii mutlaka başka nedenleri de var, fakat insanların ilk coğrafi keşifleri yaptığı çağlardan epey uzaklaştık değil mi? Teknoloji ve İnternet dillerin yayılmasını ve kullanım alanlarının genişlemesini etkiliyor. Dolayısıyla Fransızca ve diğer dilleri konuşanlar da giderek çoğalıyor. (Dile etki eden diğer nedenlerle birlikte…) 2020 Fransızca kursu, bu dili öğrenmek için en ideal eğitim imkânlarını sunuyor.

 

Eğitim ve sanat dili

İlköğretim çağından bu yana hayatımıza giren yabancı diller, yaşımız büyüdükçe çevremizi çok daha fazla sarıp sarmalıyor. Ağırlıklı olarak İngilizce üzerine yoğunlaşsak da, ilgi ve becerilerimizi keşfettikçe öğrenmek istediğimiz dili de fark ediyor ve bu yöne doğru ilerlemeye başlıyoruz. Fransızca da böyle bir dil aslında… Diğer bir deyişle, dünyanın en geçerli dillerinden biri… En çok da sanat, mimari, siyaset ve diplomasi alanlarında… Paris’e, dil pratiğinizi geliştirmenin yanı sıra, sanat galerilerini, müzeleri, konser salonlarını gezmek için gitmek hiç de fena bir fikir değil… Fakat bu adımı atmak için öncelikle bir parça da olsa Fransızca bilgisine sahip olmanız gerekiyor. İşte 2020 Fransızca kursu, bu ilk adım için en ideal eğitim programlarından biri olarak çıkıyor karşımıza… Başlangıç seviyesi ile atılacak bu ilk adım kısa sürede sizi orta ve ileri seviyelere taşıyacak.

 

Eğer Fransızca öğrenmeye karar verdiyseniz, beş kıtada bu dili konuşanlarla ortak bir diliniz olacak demektir. Son derece heyecan verici, değil mi? Birçok insanla sanat, eğitim ya da siyaset hakkında konuşabilir ve daha da ötesinde bu dallar ve diğer pek çok dalda meslek sahibi olabilirsiniz. Günümüzde iyi bir meslek sahibi olmak, yabancı dil bilmekten geçiyor. Bu durumda 2020 Fransızca kursu, mesleki ya da akademik kariyerinize yoğun bir katkı sunmaya hazır. Ana dili Fransızca olan öğretmenlerle dili öğrenmenin yanı sıra kişisel ilgi ve yeteneklerinizi de keşfedebilirsiniz. Bu da bir kursun sadece dil öğrenmek değil başka birçok amaca da hizmet edeceği ya da yol göstereceğinin kanıtı… Fakat hepsi bu kadar değil? 2020 Fransızca kursu, ana dili Fransızca olan öğretmenlerle köklü bir eğitim almanızı sağlıyor. Yabancı dil eğitimindeki ana dili unsurunu ön plana çıkaran eğitim programı, öğrenci-öğretmen diyalogu ile kurs boyunca sadece Fransızca konuşmaya odaklanıyor. Böylece eğitim süreniz boyunca Fransızcaya maruz kalarak, konuşma, dinleme, anlama ve yazma yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz.

 

Yurt içi ve yurt dışı eğitim hedeflerinizi de göz önünde bulunduran kurs, sınav ve benzeri çalışmalarda da size yoğun bir destek sunuyor. 2020 Fransızca kursu eğitim programı için istediğiniz her an eğitim danışmanlarımızı arayabilir, bilgi ve destek alabilirsiniz.

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top