HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2020 En iyi İtalyanca Kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

İtalyanca öğrenmek ve bu muhteşem dili konuşmak, hem kolay hem zor! Fakat imkânsız değil! Yeni bir yabancı dili en iyi şekilde öğrenmek her şeyden önce dil ile aranızda kurduğunuz iletişimle doğru orantılıdır. Bu iletişimde önemli hususlardan biri amaç ve hedeflerdir. Diğer bir deyişle, “Neden İtalyanca öğrenmek istiyorsunuz?” sorusuna vereceğiniz cevap, dil eğitiminize yoğun bir katkı sunacaktır. İkinci önemli husus ise, İtalyanca ya da öğrenmeye başladığınız yabancı dilin hayatınıza katacağı farklı perspektiftir. İtalyanca ile İtalyan kültürünün yanı sıra genel kültürünüzde bilgi artışları yaşayacak ve kariyerinizi geliştireceksiniz. 2020 en iyi İtalyanca kursu ile İtalyanca bilginizi artırabilir, meslek ve akademik kariyerinizde ön plana çıkmayı başarabilirsiniz.

 

İtalyancayı konuşarak öğrenin

“Yeni bir yabancı dili kısa süre öğrenmenin en pratik yolu nedir?” sorusuna onlarca farklı cevap vermemiz mümkündür. Fakat bunlar arasında, belki de ilk sırada gelen kesinlikle “konuşmak” becerisi olacaktır. Uzmanların da altını çizerek belirttiği gibi yeni bir dili öğrenirken konuşmak, dinlemek, duyduğunu anlamak ve yazmak en önemli becerilerdir. Ve aslında ihtiyacınız olan tam da bunlardır. Bu durumda İtalyanca eğitiminize başlarken dört önemli hususun üzerinde durmalı ve ders biçimlerinizi de buna göre belirlemelisiniz. 2020 en iyi İtalyanca kursu, bu dört becerinin gelişmesi üzerine kurulu özel bir eğitim programıdır. Bu dört önemli beceri, konuşma yeteneğinizi destekleyerek dili en iyi şekilde öğrenmenizi sağlayacaktır. İtalyanca seviyenize göre öğretmeninizle kuracağınız diyaloglar ile konuşma yetiniz çok daha hızlı gelişecektir.

Bununla birlikte konuşma yeteneğinizin gelişmesi için kurs boyunca sürdürdüğünüz alıştırmaları ev ya da ofisinizde yapabilir ve boş ya da uygun zamanlarınızı İtalyanca ödevlerinizi yaparak değerlendirebilirsiniz.

 

Speak While You Study

 

İtalyanca eğitiminiz boyunca konuşma pratiğinizi geliştirmek için bir yöntem daha var: Çalışırken konuşmak! Fakat bazen “sesli” ders yapmak kolay olmayabilir. Bunda yanlış bir şey yok! Not tutmak ve yazılı alıştırmalar yapmak, İtalyancaya odaklanmak için harika bir yoldur. Ancak biraz çaba sarf ederek, bazı konuşma pratiklerine de çalışabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, yüksek sesle okumak! Öğrenmek istediğiniz 10 yeni kelimeniz varsa eğer, kelimeleri sesli bir şekilde okuyabilirsiniz. Bazı bilgisayarlarda, yazmak yerine konuşmanıza olanak tanıyan ses dikte yazılımı vardır. Bir yazma ödeviniz varsa, sözlerinizi sayfaya aktarmak için sesli dikte kullanmayı deneyebilirsiniz. Aynı durumu 2020 en iyi İtalyanca kursunda da uygulayabilirsiniz. Böylece İtalyanca öğretmeniniz ile konuşma pratiğinizi bir adım ileriye taşımış olursunuz.

 

Bu çalışma tekniğinin özellikle okuma yeteneğinizin gelişmesi için yararlı olduğunu görebilirsiniz. Sessizce okurken, zor sözcükleri ve ifadeleri gözden geçirmek kolaydır. Ancak yüksek sesle okuyorsanız, her kelimeyi sesli bir şekilde söyleyecek, böylece hatalarınızı da fark edeceksiniz.  Bu durum, okuma ve konuşma becerilerinizi aynı anda gelişmesini sağlayacaktır.

 

2020 en iyi İtalyanca kursu, konuşma yeteneğinizin gelişmesi üzerine kurulu, sizin İtalyanca ihtiyaçlarınıza odaklanan özel bir programdır. Kurs için istediğiniz zaman eğitim danışmanlarımıza görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz.

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top