HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2020 Almanca kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

 

Yeni bir yabancı dil öğrenmeye karar vermek, hayatınızdaki en iyi başlangıçlardan biri olabilir. Hatta en iyisidir, diyebiliriz. Özellikle de iletişim çağında yaşadığımız düşünüldüğünde, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ya da diğer dillerden birini bilmek ve kullanmak sizi birçok konuda ön planda tutacaktır. Her ne kadar İngilizce bir dünya dili olarak kabul edilse de Almanca da en çok konuşulanlar listesinde ilk sıralarda yerini almıştır. Almanca öğrenmek önemlidir ve size birçok profesyonel kapının açılmasını sağlayacaktır. Bu durumda 2020 Almanca kursu, dil öğrenme kararınızı hayata geçirmek için iyi bir başlangıç olacaktır.

 

Almanca öğrenmek zor mudur?

Aslında hayır, zor değildir. Ancak şurası bir gerçek ki, Almanca öğrenmek için de tıpkı diğer dillerde olduğu gibi çaba ve zaman harcamanız gerekmektedir. Almanca, okunuşu Türkçeye benzeyen bir dildir. Bu da en azından ana dili Türkçe olanlar için telaffuzda büyük bir artı demektir. Almancada yan yana gelen sesli veya sessiz harfler pek fazla değildir. Elbette tüm diğer dillerde olduğu gibi Almancanın da okunuş ve yazılış kuralları vardır. 2020 Almanca kursu ile temel gramer kurallarını öğrenebilir ve kelime bilgisinin yanı sıra telaffuz konusunda da zorlukları kolayca aşabilirsiniz. 2020 Almanca kursu, ana dili Almanca olan öğretmenlerle dil bilgisinin yanı sıra telaffuz ve konuşma pratiğinizin gelişmesine de yoğun bir katkı sunmaktadır. Bununla birlikte eğer İngilizce biliyorsanız işinizin çok daha kolay olduğu söylenebilir. İngilizce ve Almanca birçok Avrupa dili gibi gramer olarak birbirine yakın dillerdir. Bu nedenle İngilizce biliyorsanız Almanca ve diğer yabancı dilleri öğrenmek pek de zor olmayacaktır. Yine de her dilin kendine has özellikleri olduğunu unutmamalıyız. Bu durumda 2020 Almanca kursu, Almancanın yanı sıra çok dilli öğretmenleriyle her iki dilde de gelişimize katkı sağlayacaktır.

 

Grameri doğru öğrenin!

Yeni bir dil öğrenirken en zor olan gramer kurallarını öğrenmektir. Eğer bir yabancı dil öğrenmek istiyorsak, dil kurallarını da bilmek zorundayız. Bu noktada en önemli husus, gramer kurallarını doğru öğrenmektir. Almanca başlangıç ve orta seviyeler, dil bilgisinin mutlaka çok iyi öğrenilmesi gereken aşamalarıdır. Cümle içinde kullandığınız fiillere göre artikeller ve kelime sıralanışları da değişecektir. 2020 Almanca kursu, öğrencilerin seviyelerine göre hazırlanan bir eğitim programıdır. Böylece ilk derslerin ardından kısa süre içerisinde Almanca cümleler kurmaya başlayabilirsiniz.

 

2020 Almanca kursu için eğitim danışmanlarımızı arayabilir, ders programlarınızı dil bilgisi seviyenize göre düzenleyebilirsiniz.

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top