HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2020 aile birleşim kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

 

Aile Birleşimi, ayrı ülkelerde yaşayan eş ve çocukların bir araya gelmesi için bir tür göç anlamına gelen ve kişilere uluslararası kanunlarla tanınan haktır. Aile Birleşimi A1 Almanca Sınavı ise, Almanya’da yaşayan yakınlarınızın yanına gitmek ve onlarla birlikte yaşamak için gerekli evrakı almanızı sağlayan sınavdır. Almanya’da yakınlarınızla birlikte yaşamak için diğer birtakım evraklarla birlikte Aile Birleşimi Vizesini de almak zorundasınız ki çocuklar için de aynı durum geçerlidir. 2020 aile birleşim kursu ile Aile Birleşimi A1 Almanca Sınavına en iyi şekilde hazırlanabilir ve ilk etapta sınavı geçebilirsiniz.

 

Almanya kültürüne uyum

Aile Birleşimi A1 Almanca sınavı, kişilerin belki de ilk kez ayak basacakları bu yabancı ülkeye uyum sağlaması için planlanmıştır. Eğer Almanya’da eşiniz ya da yakınlarınızın yanına yerleşmek ve onlarla birlikte yaşamak istiyorsanız Alman Konsolosluğu’nun Aile Birleşimi Vizesi şartını yerine getirmeniz gerekmektedir.  Bu vize, Almanca dil yeterlilik sınavının sonucuna göre verilmektedir. Bu durumda sınavda başarılı olmak şarttır. 2020 aile birleşim kursu, ana dili Almanca olan eğitmenleriyle sınava çok daha iyi hazırlanmanızı sağlayacaktır. Sınavın çerçevesini oluşturan ev, sokak, iş yeri, alışveriş, şehir içi ya da şehir dışı gibi seyahatler için kuracağınız diyaloglar, ana dili Almanca olan eğitmenlerle bol bol pratik yaparak öğretilir. Böylece sınava hazırlık sürecinizin çok daha verimli geçmesi sağlanır.

 

Sınavda basit Almanca soru cümlelerine doğru cevaplar vermeniz beklenir ki bu da puanınızı etkileyen önemli bir faktördür. 2020 aile birleşim kursu, uzman ve Aile Birleşimi A1 Almanca Sınavı konusunda deneyimli öğretmenleriyle, Almanca dilini kısa sürede kavramanıza ve sınavda başarılı olmanıza destek olur. Aile Birleşimi A1 Almanca sınavı yoğunluk doğrultusunda ayda 1, 2 ya da 3 kez yapılır. Başarılı olamayan adayların tekrar sınava girme hakkı vardır. Sınav sonuçlarında ise yüz üzerinden en az altmış puan almak zorunluluğu vardır.

 

2020 aile birleşim kursu, gramer bilgisinin yanı sıra günlük yaşamda kullanılan ifadelerin öğrenilmesi açısından son derece yararlıdır. Kurs, kendinizi tanıtma, iş deneyimi ya da yeni iş görüşmeleri, adres, alışveriş, seyahat ve birçok konuda Almanca pratiğinizi geliştirecektir. 2020 aile birleşim kursu detayları için eğitim danışmanlarımızı arayabilir, iş ya da okul zamanınıza uygun eğitim programı ile en kısa sürede derslerinize başlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top