2019 Rusça kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

 

Rusya, yaklaşık 17.075.400 kilometre karelik yüzölçümü ile dünyanın en geniş ülkesidir. Bu yüzölçümü ülkeye, sadece büyüklük ölçüsü olarak değil, yaşam alanı olarak da ayrıcalık katmaktadır. Bununla birlikte yüzölçümü bize Rusça dilinin kullanım oranı hakkında da bilgi vermektedir. Sadece Rusya düşünüldüğünde dahi bu dili konuşanların sayısı milyonları aşmaktadır. Rusça için bir başka ölçüt ise ülkenin nüfusudur. Dünyanın en kalabalık dokuzuncu ülkesi olan Rusya, Kuzey Asya’nın tamamına, Doğu Avrupa’nın büyük bir kısmına uzanır. Bu da konuşulan dilin pek çok lehçeye sahip olduğunun bir kanıtıdır. Rusçanın dünyanın en etkin dilleri arasında yer alması coğrafi ve beşeri özelliklerinin bir sonucu olsa da, ülke dışında da binlerce insan Rusça konuşmaktadır. 2019 Rusça kursu, bu dünya dilini öğrenmeniz için oldukça iyi fırsatlar sunuyor.

 

Rusça öğrenmek

Yeni bir dil öğrenmeye karar vermek için pek çok nedeniniz olabilir, ancak en önemlilerinden biri dili tanımaktır. Diğer bir deyişle, dilin kültürel, sosyal ve ekonomik etkileri hakkında bilgi sahibi olmaktır. Bir dili, diğerlerine göre ön plana çıkaran, dilin ne kadar çok insan tarafından kullanıldığıdır. Bu rakam, öğrenmeyi planladığınız dilin sizin için ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesidir. Rusça, sadece Rusya’da dahi milyonlarca kişi tarafından konuşulmaktadır ve bu insanların sosyal etkileşimleri dilin dünya üzerindeki önemini de ortaya çıkarmaktadır. 2019 Rusça kursu, size yalnızca yeni bir dil öğretmeyecek aynı zamanda milyonlarca dünya insanı ile aynı dili konuşmanızı sağlayacaktır.

 

İngilizce, Almanca, Fransızca ya da diğer diller de birçok şiveye sahiptir, ancak Rusça yüzden fazla lehçeye sahiptir. Bu lehçelerin hepsini öğrenmeniz elbette mümkün değil… Fakat 2019 Rusça kursu, temel gramer eğitiminin yanı sıra dilin farklı kullanımları hakkında da bilgi almanıza olanak tanır. Ana dili Rusça olan eğitmenler, konuşma pratikleri ve eğitim materyalleriyle bu dili çok geniş bir çerçevede öğrenmenizi sağlarlar. Rusya’da en çok konuşulan dil Rusça, ikinci en çok konuşulan dil Tatarca, üçüncüsü ise Ukraynacadır. Bu da tek bir dili öğrendiğinizde aslında birbirini etkileyen bu dilleri de kolayca öğreneceğiniz anlamına gelmektedir. 2019 Rusça kursu, Rusça lehçelerinin yanı sıra birbiriyle etkileşimli olan dilleri de kolayca kavramanıza yardımcı olacaktır. Profesyonel anlamda dünyanın en geçerli dillerinden biri olan Rusçayı öğrenmek, pek çok yerel pazara hitap eden şirketlerle çalışma imkânı bulmanıza olanacak tanıyacaktır.

 

2019 Rusça kursu

Anadili Rusça olan eğitimcilerle, sizin çalışma ya da okul zamanlamanıza uygun olarak hazırlanan ders programları ve birebir eğitim biçimi ile kısa sürede seviyenizi ilerletebilir, hedef ve amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

 

 

}
Scroll to Top
HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI