HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 İtalyanca kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

 

Şu anda yeni bir dil öğrenmiyorsanız biraz geç kaldınız demektir. Aslında dün başlamalıydınız! Fakat hemen telaşlanmayın! Eğer neden yabancı bir dile ihtiyacınız olduğunu biliyorsanız, bu kararı vermek için henüz çok geç kalmadınız demektir.  Ya da kendinize çok daha güzel bir soru sorabilirsiniz: Neden yeni bir dil, örneğin İtalyanca, öğrenmiyorsunuz? Yoksa seyahatlerinizi daha karmaşık hale getirmeyi seviyor ya da lezzetli ve otantik yemeklerden hoşlanmıyor musunuz?

 

Eğer daha ucuz, kolay ve daha keyifli seyahatler yapmak ve yerel lezzetleri tatmak, akademik eğitiminizde daha başarılı olmak, yüksek notlar almak ve mesleki kariyerinizde hızla ilerlemek istiyorsanız, yabancı dil öğrenmek hiç de fena fikir değil! Ve tercihiniz İtalyanca ise 2019 İtalyanca kursu tam size göre!

 

İtalyanca öğrenmek

 

Yeni bir dil öğrenmeye karar verdiğimizde büyük heveslerle çalışmaya başlar ancak süreç ilerleyip dilin zorluklarıyla karşılaştıkça ne yapacağımızı bilemez, çoğu zaman da vazgeçmeyi tercih ederiz. Oysa İtalyanca bize, dünyanın en güzel ülkelerinden birini sunmak ve pek çok iş imkanı sağlamak için az ötemizde beklemektedir. İşte 2019 İtalyanca kursu bu zorlukları aşmanın en pratik yöntemlerinden biridir çünkü yeni bir dil öğrenmek için kesinlikle desteğe ihtiyacımız vardır. Dil kursları genel olarak klasik yöntemler kullanırlar ki bu süreçte çok da eğlenceli oldukları söylenemez. Ancak yeni bir dil öğrenmek biraz uzun bir yoldur. Kimi zaman bazı eğlenceli yöntemleri deneyebilirsiniz elbette… İtalyanca filmler izlemek, müzik dinlemek ya da Roma’ya tatile gitmek gibi. 2019 İtalyanca kursu, ana dili İtalyanca olan eğitmenlerle sizi bir yandan motive ederek diğer yandan ilgi alanlarınıza uygun materyallerle destekleyerek eğitimine devam eder. Aslında önemli olan eğitim aldığınız kurumun “Nasıl İtalyanca öğretilir?” sorusuna doğru cevabı verebilmesidir. Eğer bu cevap sizin İtalyanca hayalleriniz, hedefleriniz, ilgi alanlarınız ve öğrenme biçiminiz ile örtüşüyorsa, işte o  zaman doğru yerdesiniz demektir.

 

 

“I don’t want to be monolingual; I want to be cultured.”

 

Bu cümle, İtalyanca öğrenmek için iyi bir neden olabilir. Tabii çok daha fazlası da var ya da olmalı… 2019 İtalyanca kursu sizi hedef ve amaçlarınıza ulaştırmak için etkin bir ders programı hazırlayacaktır. Her şeyden önce bu ders programının interaktif olduğunu unutmayın… 2019 İtalyanca kursu, birebir eğitim şekli ile öğrenci-öğretmen diyalogu üzerine kurulu bir eğitim vermektedir. Ana dili İtalyanca olan öğretmenler, dilin orijinal kullanımının yanı sıra genel kültürü hakkında da bilgi sahibi olmanızı sağlamaktadır.

 

İtalyanca öğrenmek ciddi bir sorumluluktur ve kişisel motivasyon çok önemlidir. Bu nedenle ulaşılabilir hedefler belirlemeniz sizi eğitim süreciniz boyunca motive edecektir.

 

Motivasyon ya da hedeflerinizi belirledikten sonra, derslerinizi öğretmeninizle birlikte planlayabilir, böylece İtalyanca seviyenize göre doğru noktalardan başlayarak adım adım ilerleyebilirsiniz. Kısa vadeli hedefler yeni bir dil öğreniminde kesinlikle en iyi motivasyonlardan biridir.

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top