HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 İspanyolca kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

İspanyol dili hakkında sizi şaşırtabilecek birçok gerçek var.

 

Dünyadaki beş yüz milyon insanın ilk veya ikinci dil olarak İspanyolca konuştuğunu ve bunun da İspanyolcayı çok faydalı bir iletişim aracı haline getirdiğini biliyor muydunuz? Ya da, İspanya’da konuşulan İspanyolcanın Meksika’da konuşulan dille tam olarak aynı olmadığını; İspanyolca konuşulan birçok ülkenin başka hiçbir yerde kullanılmayan, kendine özgü kelimeleri ve cümleleri olduğunu biliyor muydunuz? Belki de kısa süre içerisinde kapı komşunuzla İspanyolca konuşmak durumda kalacaksanız! Aslında bu hiç de uzak bir olasılık değil… (Ayrıca fena bir fikir de değil?) Kim İspanyolca konuşmak istemez ki? Tüm bunlarla birlikte İspanyolca öğrenmek kültürel katkılarının yanı sıra profesyonel açıdan da önemli bir dil…  2019 İspanyolca kursu, bu dili öğrenmek için en iyi alternatifler arasında öne çıkıyor.

 

Herkes İspanyolca konuşabilir

Amerika Birleşik Devletleri nüfusunun yüzde onundan fazlasının şimdiden İspanyolca konuşması ve bunun, yıldan yıla istikrarlı bir şekilde artması günlük ve profesyonel hayatta dilin ne kadar hızla yaygınlaştığının bir göstergesi… Bu durumda şüphesiz ki herkes İspanyolca konuşabilir.  Yeni bir dil öğrenmeye karar verdiğinizde bunu gerçekleştirmek için çeşitli yöntemler deneyebilir ve en sonunda sizin için doğru olanı bulabilirsiniz.  Eğer İspanyolca bilen bir arkadaşa sahipseniz bu sizin için gerçekten harika olacaktır. Bununla birlikte İspanyolcayı iyi bir şekilde öğrenmek için gerçekte ihtiyacınız olan şey, düzenli bir ders programını takip etmektir. 2019 İspanyolca kursu, ana dili İspanyolca olan öğretmenleri ve size uygun ders programlarıyla ilk adımı atmanıza katkı sağlayacaktır.

 

İspanyolca, az önce de belirttiğimiz gibi, dünyanın en çok konuşulan dillerinden biridir ve aynı zamanda iş ve ticaret dili olarak da öne çıkmayı başarmıştır.  Hemen her gün sayısız iş anlaşması İspanyolca kullanılarak yapılmakta ve aynı zamanda uluslararası şirketlerin ve dünyanın İspanyolca konuşulan bölgelerindeki müşterileriyle ilgilenenlerin sorunsuzca çalışmasına yardımcı olmaktadır.

 

Buna ek olarak, dünyanın en iyi edebi şaheserlerinin birçoğu İspanyolca yazılmıştır. Bu da, bir kez İspanyolca konuşmaya başladığınızda keşfedilecek pek çok şey olduğunun en iyi kanıtıdır.

 

2019 İspanyolca kursu

İspanyolca, dünyanın her yerinde farklı lehçelerle konuşulan, zaman içinde gelişen ve kullanılan bir yaşam dilidir. Sosyal, kültürel ve ticari yaşamda öne çıkan İspanyolcayı öğrenmek size de pek çok olanak sağlayacaktır. Diğerlerinde olduğu gibi bu dili öğrenmek de uzun ve çaba gerektiren bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek, tercih edeceğiniz öğrenmek biçimlerine bağlıdır. 2019 İspanyolca kursu, ana dili İspanyolca olan öğretmenleriyle kaliteli bir eğitim biçimine sahiptir. Eğitim süreniz boyunca İspanyolca dilini kullanacak ve temel gramer bilgisinin yanı sıra konuşma ve dinleme pratikleriyle çok daha köklü bir eğitim alacaksınız.

 

İspanyolca ve diğer yabancı dilleri öğrenmenin temel koşullarından biri de bu dile maruz kalmaktır. 2019 İspanyolca kursu, bu temel koşulu baz alarak eğitim programını sürdürmektedir. Bununla birlikte İspanyolca seviyeniz, hedef ve amaçlarınız da İspanyolca eğitiminize katkı sağlayacak, öğretmeninizle birlikte ilgi alanlarınıza yönelerek öğrenmeniz hızlanacaktır.

 

Scroll to Top
Scroll to Top