HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 en iyi Rusça kursu ve fiyatları

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

Rusça öğrenmek için en geçerli nedenlerden biri de yüz binlerce insanın bu dili konuşuyor olmasıdır. Rusya’nın yanı sıra, Belarus, Kazakistan ve Kırgızistan’ın resmi dili olan Rusça, İsrail, Balkanlar, Ukrayna, Ermenistan ve ABD’de de konuşulmaktadır.  Avrupa’da da sıklıkla kullanılan dil, dünyanın en çok konuşulan 8. dili olarak kabul edilmektedir. Slav dili olan Rusça; Lehçe, Ukraynaca, Bulgarca ve Çekçe gibi dillerle çok benzerlik göstermektedir. Eski Sovyetler Birliği’nin bir parçası olan ülkelerde ise SSCB’nin dağılmasının ardından yirmili yaşlarında bulunanların hala Rusça bildiği tahmin edilmektedir. Yalnızca ABD’de Rusça konuşanların sayısı sekiz yüz elli bin civarındadır. Tüm bunlar Rusçanın bir dünya dili olduğunun kanıtlarıdır. 2019 en iyi Rusça kursu ve fiyatları bu köklü dili en iyi şekilde öğrenmenizi sağlayacaktır.

 

 

Rusçayı iyi bir şekilde konuşmak iş fırsatlarınızı artırır

İki binlerden bu yana Rusya, büyük bir ekonomik güç olarak büyümeye devam ediyor. Rus orta sınıfının doğuşu birçok kişinin yurt dışına daha rahat seyahat etmesini sağladı ve böylece Rusya ve Rusça, küresel turizm endüstrisinde önemli bir noktaya geldi. İşte Rusça öğrenmek için bir neden daha! Eğer turizm sektöründe çalışıyorsanız Rusça dilini mutlaka CV’nize eklemelisiniz ki bu da iyi bir eğitim almanızı gerektirmektedir. Rusça dilini en iyi şekilde öğrenmek ve kullanabilmek için ana dili Rusça olan eğitmenlerden ders almak en pratik yöntemlerden biridir. 2019 en iyi Rusça kursu ve fiyatları birebir eğitim sistemi ve ana dili Rusça olan öğretmenlerle eğitiminizi en iyi şekilde almanızı sağlar.  Temel gramer eğitiminin yanı sıra konuşma ve duyduğunu anlama pratiklerine ağırlık veren 2019 en iyi Rusça kursu ve fiyatları, kısa sürede dili kullanabilme aşamasına gelmenize yardımcı olur.

 

Rusya aynı zamanda G20, Avrupa Konseyi, Birleşmiş Milletler, UNESCO ve Dünya Ticaret Örgütü üyesidir. Böylece Rusça diplomatik borsalarda yaygın olarak kullanılan bir dil haline gelmiştir.  Meslek kariyeriniz arasında uluslararası ilişkiler ya da diplomatik borsa gibi dil merkezli işler varsa, Rusça yine öğrenmeniz gereken en temel dildir.

 

Sonuç olarak, pek çok şirket Rusçayı iyi derecede konuşan uluslararası elemanlar aramaktadır. Ayrıca, birçok Rus şirketi yöneticisi ve CEO’su İngilizceyi çok az konuştuğu için hem İngilizce hem de Rusça konusunda ustalaşan insanlara ihtiyaç duymaktadır. Bu da İngilizcenin yanı sıra Rusçanın da önemini gözler önüne sermektedir.

 

 

2019 en iyi Rusça kursu ve fiyatları

 

Yeni bir dili öğrenmek için en temel kural gramer konusunda doğru bilgileri edinmektir. Ancak ana dilinizin dışında yabancı bir dilin gramerini öğrenmek çaba ve gayret gerektirir. Rusça da gramer yapısı ve telaffuzuyla üzerinde yoğun çalışmanız gereken bir dildir. 2019 en iyi Rusça kursu ve fiyatları, ders programını öğrencinin amaç ve hedefleri doğrultusunda belirler. Böylece yalnızca gramer değil konuşma pratiği ile dile en kısa sürede aşina olmanızı sağlar.

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top