HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 En iyi İtalyanca kursu fiyatları

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

 

İtalyanca öğrenmeye mi karar verdiniz? Bu harika bir karar… Yeni bir dil öğrenmek sadece meslek ya da akademik kariyerinizde değil, sosyal yaşamınızda da çok daha aktif ve üretken olmanızı sağlayacaktır. İtalyanca ise yabancı diller arasında romantik müzikalitesi ile ön plana çıkan, keyifli bir dildir. Çağımızın en çok konuşulan dillerinden biri olan İtalyancayı iyi bir şekilde öğrenmek şüphesiz birçok iş olanağını da beraberinde getirecektir. Dili öğrenmeye karar vermek olumlu bir ilk adımdır, ancak doğru eğitim kurumunu bulmak da çok önemlidir. 2019 en iyi İtalyanca kursu fiyatları yeni bir dil öğrenme kararınızı destekleyecek ve başarılı bir eğitim süreci geçirmenize yardımcı olacaktır.

 

Kültürel bir dil

Günümüzde standart İtalyanca olarak tanımlanan dilin geçmişi on üçüncü yüzyıl Toskana ve Floransa şivesine kadar uzanıyor. Dil bilimcilerin birkaç yüzyıl süren tartışmalarının ardından İtalyanca da belli bir standart ve gramer kurallarına tabi tutuluyor. Bunda Dante, Petrarch ve Boccaccio gibi yazarların yanı sıra ilk gramer kitabının yaratıcısı Floransalı Pietro Bembo’nun eserleri de önemli rol oynamış durumda… Kültürel bakımdan son derece zengin olan İtalyancanın bir dünya dili olmasında şüphesiz bu büyük yazarların da etkisi oldukça fazladır. Dolayısıyla İtalyanca öğrenmek demek, kültürel bir dile de hakim olmak demektir. Geçtiğimiz yüzyıllarda olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de Dante’in ve diğerlerinin İtalyanca dili ve eserleri sosyokültürel hayatımızı etkilemeye devam edecektir. Ve bu büyük yazarların yanı sıra modern İtalyan edebiyatını orijinal diliyle okumak müthiş bir haz olsa gerek! Unutmayın ki iyi bir meslek ya da akademik kariye sahip olmak yoğun bir kültürel birikime de ihtiyaç duymaktadır. Yeni bir dili öğrenirken motive olmanın en kestirme yollarından biri de İtalyancayı kullanmaktır. 2019 en iyi İtalyanca kursu fiyatları, ana dili İtalyanca olan eğitmenlerle konuşma pratiğinizi en iyi şekilde geliştirme olanağına sahiptir.

 

İtalyanca kursu

İtalyanca dünyadaki en çok konuşulan dördüncü dildir. İtalya’nın diğer ülkelere göre nispeten küçük olan coğrafi boyutları göz önüne alındığında,  dilin dünya üzerindeki popülerliği etkileyici bir başarıdır. Amerika’da bir milyondan fazla insan İtalyanca konuşmaktadır. İtalyan kökenli Amerikalı sayısı ise yaklaşık 17 milyon civarındadır.  Bu tür sayılar, İtalyanca kursu öğrencileri için oldukça önemlidir çünkü dilin kullanılma oranının yüksekliği, profesyonel anlamda daha geniş çevrelere ulaşmanıza olanak tanıyacaktır. Bununla birlikte İtalyanca kelime hazinesi birçok lehçeye ve İspanyolca, Fransızca, Portekizce gibi dillerin kelimelerine sahiptir. Bu da İtalyanca öğrenirken diğer dillere aşina olacağınız gibi, bu dilleri biliyorsanız İtalyanca öğrenmenizin kolaylaşması anlamına gelmektedir. İtalyanca kursu, çok dilli öğretmenleriyle dili köklü bir şekilde öğrenmenizi sağlayacağı gibi okuma, yazma, dinleme ve konuşma pratikleriyle de eğitiminizi hızlandıracaktır.

 

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top