HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 En iyi Fransızca kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

Başka bir dil öğrenmek; ufkunuzu genişletmek, yeni insanlarla tanışmak, dünyayı farklı bir bakış açısıyla görmek için bir fırsat ve denemeye değer bir meydan okumadır. Bununla birlikte yeni bir dil öğrenmeyi imkânsız bir görev olarak görenler de vardır. Oysa Fransızca ya da yeni bir dil öğrenmek için ilk yapmanız gereken kendinizi motive etmektir. Paris’e bir seyahat gibi kısa vadeli hedefler en iyi yöntemdir. Ancak daha köklü ve hızlı bir diğer yöntem ise 2019 en iyi Fransızca kursudur.

 

 

Kendinizi motive edin

Meslek ya da akademik kariyeriniz için kesinlikle bir yabancı dil öğrenmek zorundasınız. Bu zorunluluğu ötelemek ya da geciktirmek için pek çok bahane ya da neden üretebilirsiniz. Ancak bunlar, dil eğitiminizi geciktirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Elbette birçok olumsuz nedeniniz olabilir; iş yoğunluğunuz, uzun ve yorucu olan çalışma saatleriniz, okul ya da derslerinizin ağırlığı ya da kişisel birtakım nedenler… Bu listenin sonu hiçbir zaman gelmeyecektir. Bununla birlikte bazı küçük motivasyonlarla ilk adımları atmak için kendinize fırsat verebilirsiniz. Örneğin yaz tatilinde bir Paris turu, Fransızca dilindeki ilk deneyiminizi yaşamanız için oldukça idealdir. Fransa’ya ya da Fransızca konuşulan ülkelere seyahat, bu dili öğrenmek için en iyi motivasyonlardır. Belki de yurtdışında çalışmak fikri sizi cezp edebilir. Eğer hedefleriniz arasında profesyonel bir amaç varsa, Fransızca öğrenmek oldukça iyi bir fikirdir çünkü Avrupa’da konuşulan ilk beş dilden birisi Fransızcadır. 2019 en iyi Fransızca kursu, bu ilk adımda size kılavuzluk edecek ve hedefinize yönelmenize yardımcı olacaktır.

Yeni bir dili ya da Fransızcayı öğrenmenin sizin için ne anlama geldiğini tanımlamak da çok önemlidir. Örneğin, Fransızca öğrenmek, Paris’te karşılaşacağınız bir Fransız’la konuşabileceğiniz ya da herhangi bir sözlüğe ihtiyaç duymadan Fransızca haberleri izleyebileceğiniz anlamına mı geliyor? Belki de Fransız kültürüne olan ilginiz sizi bu dile yönlendiriyor.  Nedeni her ne olursa olsun, hedef ve amaçlarınızı doğru belirlemek, Fransızca macerasında sizi doğru eğitim kurumlarına yönlendirecektir.

 

2019 En iyi Fransızca kursu

Günümüzde 220 milyondan fazla insan Fransızca konuşmaktadır. Yirmi dokuz farklı ülkenin resmi dili olan Fransızca, Avrupa Birliğinde en çok konuşulan üçüncü dildir. Bloomberg Businessweek 2011’de yaptığı açıklamada İngilizce ve Çincenin ardından profesyonel alanda Fransızcanın en kullanışlı dillerden biri olduğunu açıklamıştır ki bu da Fransızca eğitim için en iyi motivasyonlardan biridir. Bununla birlikte 2019 en iyi Fransızca kursu akademik kariyerinizin yanı sıra mesleki dilinizin de gelişmesi için size katkı sunar. Ana dili Fransızca olan öğretmenlerle, birebir öğretim biçimi ile sürdürülen dersler temel gramer eğitiminin yanı sıra konuşma ve dinleme pratikleriyle dil seviyenizin ilerlemesini sağlamaktadır.

 

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top