HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 En İyi Fransızca kursu fiyatları

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

 

Söz konusunu olan Fransızca öğrenmek ise birkaç adımı birden atmanız gerekir. Bunlardan ilki şüphesiz bir kurs eğitimidir. Fransızcanın temel gramer yapısı, dili öğrenmenin ilk aşamasıdır. Bununla birlikte bu dili kullanabileceğiniz ortamlarda bulunmak ya da ilk temel eğitimin ardından Fransa’ya kısa seyahatler de pratikler için doğal bir süreç sağlayacaktır. Kısa vadeli hedefler yeni bir dil için en iyi motivasyon araçlarıdır. 2019 en iyi Fransızca kursu fiyatları ise yeni bir dil öğrenme planlarınız için size en ideal seçenekleri sunacaktır.

 

 

Dil etkileşimi

İster Fransızca ya da İngilizce, ister İtalyanca ya da İspanyolca öğrenin, şurası bir gerçek ki diller arasında harika bir bağ ve etkileşim vardır. İşte bu etkileşim dil öğrencileri için en önemli ve bulunmaz bir fırsattır. Özellikle ilköğretim çağından bu yana öğrendiğimiz İngilizce, yeni bir dil eğitiminde her zaman yanımızda olan en sadık dosttur. Fransızcanın pek çok dilin kökenine sahip olması, bu dili öğrenirken bir diğer avantajdır. Fransızca öğrenmenin tıpkı diğerleri gibi uzun ve çaba isteyen bir süreç olduğu düşünüldüğünde her avantaj size fayda sağlayacaktır. 2019 en iyi Fransızca kursu fiyatları, bu dili öğrenme aşamasında birçok ayrıcalığa sahiptir ki bunlardan en önemlisi eğitimlerin ana dili Fransızca olan öğretmenlerle verilmesidir. Dilin kendine has telaffuzu düşünüldüğünde ana dili Fransızca olan bir eğitmenden ders almanın önemi bir kez daha ortaya çıkacaktır.

 

 

Her gün bir Fransızca kelime öğrenin

Belki de Fransızcada öğrenilen ilk kelime “Bonjour”dur. Ama size söylemedikleri şey “Bonjour” kelimesinin sadece bir selamlama olmadığıdır.  Aslında Fransızca dilinde “Bonjour”, en önemli kelimedir.  En sık kullanılan kelimelerden biri olan “Bonjour”,  Fransa’da hayatı sizin için çok daha keyifli hale getirecektir. Fransızca hakkında çok daha derin bir araştırma yapmak istiyorsanız Julie Barlow’un Fransızcanın gizli kodlarını kaleme aldığı kitabını inceleyebilir ya da Fransızca öğretmeninizin kılavuzluğunda pek çok yeni Fransızca kelime öğrenebilirsiniz.  Unutmayın ki dil eğitiminde her gün bir kelime öğrenmek dahi size harika bir kelime dağarcığı kazandıracaktır.  Muhtemelen öğreneceğiniz ikinci Fransızca kelime, “Elveda” anlamına “Au Revoir”  olacaktır. Fakat bu kelime Fransa’da pek de sıklıkla kullanılmamaktadır. Birçok kişi “Hoşça kal” derken “Salut” kelimesini kullanır ya da yakın arkadaşlarıyla vedalaşıyorsa bu kez de “bisous” diyebilir. Tabii bir de okulda öğrenilen “Adieu” kelimesi vardır. Ve eğer Fransızca kursu ile başladığınız dil eğitiminizde yolunuz Fransa’ya düşerse “bon” hecesinin ne kadar sık kullanıldığına da tanık olacaksınız demektir. Bonjour, bonsoir, bon appetit, bon dimanche gibi…

 

 

2019 en iyi Fransızca dil kursu fiyatları

Dünyanın en romantik ve etkileyici dillerinden biri olan Fransızcayı öğrenmek, mesleki ve akademik kariyerinize ekstra faydalar sağlamasının yanı sıra kültürel birikiminize de yoğun bir katkı sunacaktır. Bu keyifli dili bir Fransız gibi konuşmak için yapmanız gereken tek şey en kısa sürede eğitim danışmanlarıyla bir araya gelmek ve kendinize harika hedefler belirlemektir.

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top